parallax background

Услуги

ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА КОМПЛЕКСНА СИГУРНОСТ

СОТ и Физическа охрана

защита и високо ниво на реакция

VTA Security има богат опит и дълга практика в осигуряването на охранителни услуги - СОТ и Охрана, както на големи индустриални, банкови и търговски компании, така и на малки стопански предприятия . VTA Security реализира многобройни контрактни отношения със значителен брой физически и юридически лица, които няма да споменем от съображения за сигурност.

  • Професионализъм
  • Дискретност
  • Съобразителност
  • Дипломатичност

Видео наблюдение

съвременна техника за видео контрол

За нас обезпечаването на безопасността е цялостен комплекс от охранителни мерки , мероприятия , действия за профилактика, анализи и управление на риска. Ние използваме съвременни постижения от областта на науката, техниката и информационните технологии, като се учим от световният опит в тази област. Индивидуалният подход към всеки клиент, дискретността и принципите на прозрачност в отношенията са в основата на нашият успех !

VTA Security официално декларира своята Политика по качество в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2000 като се стреми да бъде прилагана и поддържана на всички равнища в организацията на дейността на компанията !


V.I.P. Услуги

сигурност и дискретност

В нашата практика основни движещи фактори са: професионализъм, дискретност, дипломатичност и съобразителност. От услугите на нашата компания са се ползували редица известни личностти от сферата на политиката, шоу бизнеса и киното. Личности, доказали своите качества и авторитет, както в нашата страна,така и в международен мащаб: Жан Клод Ван Дам, Патрик Суейзи, Стивън Сийгъл.


Системи за сигурност

индивидуално изготвени системи

Ние сме една от лидерите на пазара в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност - СОТ и охрана на мега търговски обекти от типа Мол:

City Center Sofia, South Mall Sofia, Mall Varna, Mall Two Towers Varna, Pfohe Mall Varna, Park Mall Stara Zagora, Mall Samokov, Beauty Zone stores, Technomarket Europa